Nieuws

Onze jongste hond Saar heeft op donderdag 8 april 2021 haar tweede nest gekregen, Eefje, Luca en Olaf. Drie prachtige pups en een hele zorgzame moeder!

Ik ben zaterdag 26 oktober 2019 met Floortje naar de dierenarts geweest. Ze bleek die avond daarvoor een grote verzakking van haar baarmoeder te hebben. De baarmoederwand kwam gedeeltelijk naar buiten. Een week daarvoor was ik ook al met haar bij de dierenarts en bleek ze "borstkanker" te hebben en een ruisje in haar hart en een heel slecht gebit...Alles bij elkaar zou het te riskant zijn om haar nu nog te opereren op haar leeftijd (bijna 12). Daarom moesten we de beslissing nemen haar te laten inslapen. Ons lieve hondje! Heel verdrietig, maar voor haarzelf het beste....Floortje nog even mooi op de foto (door Maria)

Op zaterdag 28 september 2019 kreeg onze Saar haar eerste nestje van drie prachtige pups; Sanne, Sjors en Sela. Moeder en pups maken het heel goed. 

IMG 7233 kopie

 

Op zaterdag 22 april heeft onze Elza haar derde nest gekregen. Drie mooie pups, Sam, Saar en Seth. Sam en Seth zijn rode reuen en Saar is een black and tan teefje. In het "Dagboek van Elza april 2017"  vertel ik het verhaal van dit nest. 

P1310605 12f


Vandaag, op zaterdag 31 december 2016, heeft onze Rosa vijf gezonde pups gekregen. Drie teefjes en twee reutjes, allemaal rood. In "Dagboek Rosa december 2016" op mijn site staan de verhalen met foto's over dit nest. 

P1300285

home2